Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Из мавзолея в полночь пытались похитить тело Ленина

06.02.2023

Как стало известно «МК», подозрительный мужчина крутился возле Мавзолея около полуночи. В какой-то момент он подошел к двери и попытался ее открыть, но был сразу задержан бдительными стражами порядка. Мужчина вел себя странно, говорил что-то несуразное, а позже признался, что хотел похитить тело Ленина.

Уже в отделе полиции он подтвердил свои намерения, правда, для чего он хотел совершить такую кражу, пояснить так и не смог. В связи с неадекватным поведением была вызвана «скорая психиатрическая помощь», которая поставила пациенту психиатрический диагноз.

Задержанный оказался 42-летним москвичом. Мужчина трудился сборщиком мебели, 5 лет назад развелся с женой, с которой воспитывал троих сыновей. Несмотря на развод, он постоянно общался с детьми, которые приезжали к нему каждые выходные, по мере возможности старался помогать материально. После распада семьи он переехал в квартиру мамы и пристрастился к спиртному. Последний месяц работы почти не было, поэтому все свободное время он проводил в компании случайных знакомых.

Утром 5 февраля, со слов родных, он якобы поехал к школьному другу в Пушкино, а уже в 23 часа оказался на Тверской улице, где с кем-то распивал спиртные напитки. Дальнейшие события мужчина не помнит.

https://vk.com/video/@politika.yumor.patriotizm?z=video-210888059_456240873%2Fclub210888059%2Fpl_-210888059_-2

Moskvas üritati röövida Mausoleumist Lenini keha

Kremli uudisteagentuur TACC ja peaaegu kõik Venemaa väljaanded teatasid täna õhtul, et möödunud ööl üritas üks moskvalane röövida Punase väljaku mausoleumist Lenini muumia.

Kesköö paiku hakkas Lenini „korteri“ ümber kolama kahtlane mees, kes üritas lõpuks ka sisse tungida. Politsei pidas kahtlase isiku kinni, kahtlusalune käitus väga kummaliselt, rääkis segaselt ja lõpuks tunnistas, et tahtis röövida Lenini keha.

Teda ei usutud, kuid ta kinnitas oma juttu ka politseijaoskonnas. Küsimusele – milleks talle maailma proletariaadi juhi kuiv keha – mees vastata ei suutnud või siis ei julgenud avalikustada, mida ta tegelikult tahtis abitu Ilitšiga teha.

Kutsuti välja kiirabi, meedikud diagnoosisid mehel psühhoosi, tema sugulased aga väitsid vastu, et too oli lihtsalt alkoholijoobes. Kinnipeetu on 42-aastane moskvalane, kes töötas mööbli kokkupanijana. Viis aastat tagasi lahutas naisest, kuigi nendel on kolm poega. Kolis ema juurde ja hakkaski jooma.

Kuid olukorra tõsidusest räägib see fakt, et kõik tema sugulased olid politsei poolt otsemaid tuvastatud ja üles leitud.

Kui nüüd natuke fantaseerida, siis kinnipeetu võis ju olla äpardunud eriagent. Diktaator Putini tervis kuuldavasti pole kiita ja arukas inimene aegsasti valmistab endale ette väärika rahupaiga. Aga ilmselt mitte teise mehe kõrval.

Loodetavasti ei lintšita ebaõnnestunud röövijat kommunistide-zjuganovlaste ja ehk ka meie sotside sealsete seltsimeeste poolt. Venelased aga juba lasid käiku naljaka video.