Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Три центриста выпили по триста: «мы за вас, за ваше счастье пьём!»

19.11.2022

Центристская партия, ощутив значительные прорехи в своём избирательском электорате, заметалась и вышла с замечательным предвыборным лозунгом, который должен бы обеспечить победу в мартовских выборах в Рийгикогу.

Предвыборная кампания центристской партии на выборах будет проходить под лозунгом „Мы за вас!“. 

Это универсальный лозунг, который можно трактовать на любой вкус: «мы за вас спрячемся», «мы за вас поедим», «мы за вас денежки получим», «мы за вас в Куршавель съездим», «мы за вас поживём как надо» и т.д. Всё в традициях центристской партии ещё со времён Сависаара.

«Так же смело и решительно мы будем продолжать работать во благо людей и дальше!“, – заверил Юри Ратас (цитата из рус.дельфи).

Кто бы сомневался: в таллиннской горуправе чиновникам уже передвигаться трудно – разъелись, как гуси – а вот освободить родителей от платы за детский садик недавно «отцы и матеря города» отказались и таковой законопроект с негодованием отвергли.

Самое же смешное, что этот простецкий лозунг неизвестный гений из центристской партии слизал у одноимённого российского фонда «Мы за вас!», который представляется как «благотворительный фонд помощи пожилым людям и животным».

Пожилые люди и животные благодарят центристов: раз вы за нас поживёте по-человечески, то и мы за вас проголосуем.

Jüri Ratase ajalooline võimalus: tehku Helir-Valdor Seederit järgi ja heitku oma erakonnast välja kremlimeelsed venestajad

Üks laupäeva mitmetahulisemaid uudiseid räägib, et „keskerakonna lipukiri tulevastel riigikogu valimistel on “Julgelt inimeste heaks!“, mis annab erakonna sõnul edasi nii partei seni tehtu kui ka uued suured eesmärgid.“

Kõik oleks tore, kui mitte need ülalmainitud „uued suured eesmärgid“, mis ajavad hirmu nahka. Et siis uued Korbid, Klandorfid, Parbused, Repsid, Repinskid, Stalnuhhinid, Toomid, Jufferevad jne, ainult et veel suuremad. Suurema keha, mao ja isuga. Mõnel üks silm keset laupa, nagu kükloobil. Kas on ikka mõistlik alustada valimiskampaaniat sellise ähvardusega?

Keskerakonna uus lipukiri jätkab küll traditsiooni – et kohuke hoolib – aga nagu siis, nii ka nüüd ei ole loosung täpne. Peaks olema ikka „Julgelt meie inimeste heaks!“ Sest Tallinnas on see programm juba suures osas täidetud – kõik on tehtud keskerakonna inimeste jaoks: Kõlvarti, Kovalenko, Sveti, Novikovi, Boroditši, Belobrovtsevi, Tšernogorova jpt keskerakondlastest pealinna peremeeste jaoks, pluss käputäis fuagraa-hanede moodi nuumatavaid müüdavaid sotse.

Keskerakonna lipukiri peaks olema mitte „Julgelt inimeste heaks!“, vaid kogunisti „Jultunult meie inimeste heaks!“. Regiooniti võiks täpsustada: „Tallinn – jultunult meie inimeste heaks!“, „Narva – jultunult meie inimeste ehaks!“ jne. Tallinna kogemus peab laienema kogu Eestile.

Ja mitte ainult Eestile! Delfi teatab, et Riia linnapea Mārtiņš Staķis ütles Leedu rahvusringhäälingule, et kui Vilniuse linnapea julgustas Riias punamonumentide mahavõtmist, siis Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart on punamonumentide pooldaja.

„Tallinna linnapea ütles, et pronkssõduri ümberpaigutamine oli Eesti või vähemalt Tallinna ajaloo halvim otsus. Samas Vilniuse linnapea ütles mulle – lihtsalt tee seda,“ teatas Staķis.

Siin meenutab Tallinna linnapea Putinit, kes ütles, et N.Liidu lagunemine oli 20. sajandi suurim geopoliitiline katastroof.

Hea Jüri Ratas, vaadake eilset „Võsavinklit“, käige ära Kawe keldris. Te olete eestlane ja armastate eesti keelt ja kodu. Lõpetage see flirt geneetiliste putinistidega, mis ei vii kuhugi ei Teid ega Eestit, Savisaare fenomen on ju kordumatu. Võtke kremljad Toom nimekirjast maha, kutsuge Tallinna venestajad lõpuks juba korrale. Ja kui Te seda ei suuda, võtke eeskuju Helir-Valdor Seederilt – ta heitis erakonnast välja need, kes lõhestasid Isamaad.

Teie roll on suurem – heitke üle parda neid, kes lõhestavad isamaad.

Ivan Makarov