Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

И ты, Ирья!

07.10.2022

Становится жутковато, когда одна из коронованных звёзд здравоохранения вступает в партию, название которой ассоциируется с «грузом 200».

В политпроект глубиного государства прыгают те, кто меняет принципы, как перчатки или не имеют их (принципов) в принципе. Теперь к Зузу Измайловой и другим политпопрыгунчикам присоединилась и Ирья Лутсар, которая во время пандемии потчевала народ противоречивыми заявлениями.

Профессор микробиологии и вирусологии Тартуского университета  Ирья Лутсар будет баллотироваться на мартовских выборах в Рийгикогу в списке Ээсти 200.

Госпожа Лутсар прославилась тем, что во время пандемии коронавируса горой стояла за поголовную вакцинацию всего, что движется, восхваляя любые шаги правительства Каи Каллас – но после того, как премьер-министр без предупреждения сместила Лутсар с должности главы учёной палаты, Ирья Лутсар вдруг вместо осанны правительству стала критиковать введённый властями масочный режим и принудительную вакцинацию.

Так что если хотите ходить в синей парандже и с зудящим от уколов плечом, то голосуйте за Лутсар и Груз 200.

Poliitikasse pürgiv Irja Lutsar maandus poliitprügikasti Eesti 200. Aga kuhu siis veel?

Süvariigi poliitprojektis Eesti 200 maanduvad ikka need, kes vahetavad põhimõtteid nagu sokke või ei oma neid üldse – Tsahknale, Izmailovale ja teistele ülejooksikutele lisaks läks sinna ka koroonapandeemia aegu vastuolulisi sõnumeid loopinud Irja Lutsar.

ERR vahendab: Erakonna Eesti 200 ridades eelolevatel parlamendivalimistel kandideeriv Tartu Ülikooli mikrobioloogia ja viroloogia professor Irja Lutsar ütles ERR-le antud lühiintervjuus, et soovib minna riigikogusse.

“Mulle sobisid Eesti 200 mitmed mõtted. Eesti 200 on kogu aeg öelnud, et meil peab olema pikk plaan ja selle vajadus tuli  koroonaajal väga hästi välja. Meil ei olnud pikka plaani kriiside jaoks, mis kestavad aastaid. Eesti 200 räägib personaalsest riigist. Inimene ei pea ise otsima, kus see riik on, aga riik tuleb minu juurde. Sõna personaalne on mulle väga lähedane, ka erialaselt.  Usun, et kunagi tõenäoliselt tuleb ka personaalne vaktsineerimine, arvestatakse, millised haigused konkreetset inimest kõige rohkem ohustavad,” räägib Lutsar.

Kust küll Lutsar “kahesajatajate” juurest põhimõtted leidis? Või pika plaani kriiside jaoks? Praegu räägitakse just sellest, et Eesti 200 on energiakriisis väga vait olnud ja neil ei tundu midagi öelda olevat.

Irja Lutsari enda kahekeelsus on tunnetatav siis, kui Kaja Kallas ta ette teatamata teadusnõukoja juhi kohalt minema kupatas – “spetsialisti” jutt muutus kohe, tavapärase valitsuse sammude kiitmise asemele ilmus mõningane kriitika maskikandmise ja sundvaktsineerimise osas.

Aga üldiselt – tahad maske ja süstalt õlga, siis vali Lutsar “Koorem 200”-st.

Uued Uudised