Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Прелести однополой семьи: Рики Мартину грозит 50 лет тюрьмы за инцест

16.07.2022

Интимные отношения пуэрториканского певца Рики Мартина с его племянником, о которых стало известно в ходе расследования иска о домашнем насилии, могут стать основанием для 50-летнего тюремного срока, сообщило испанское агентство Marca.

“По словам потерпевшего, Рики Мартин проявлял физическую и психологическую агрессию в ходе отношений, которые продолжались в течение семи месяцев. С учётом того, что заявителем является его собственный племянник, артисту грозит совершенно другое наказание. Рики Мартин может быть приговорен к 50 годам тюрьмы”, — говорится в сообщении на сайте агентства.

Обвинения в домашнем насилии против певца были выдвинуты 2 июля, однако тогда личность заявителя, 21-летнего Денниса Ядиэля Санчеса, не раскрывалась.

Энрике Мартин Моралес, известный под сценическим псевдонимом Рики Мартин, — пуэрториканский певец и актер, который был популярен в 1990-х годах. Обладатель семи премий Грэмми имеет испанское гражданство, с 2017 года он состоит в однополом браке и воспитывает четырех «суррогатных детей», о судьбе которых теперь и говорить жутко.

В девяностых годах афетист Артур Абдул продал на концерт Рики Мартина в Таллинне несколько тысяч билетов и скрылся с деньгами в Россию.

Samasooliste pere õudused: Ricki Martin võib saada 50 aastat vanglat

Maailmanimega 1990-ndate popstaar Ricky Martin neitsipõlve nimega Enrique Martin Morales on Puerto Ricost pärit laulja ja näitleja, tal on Hispaania kodakondsus ja 7 Grammy auhinda.

Hispaania uudisteagentuur Marka teatab, et temaga seotud perevägivalla juhtumite uurimine tuvastas: ta oli vähemalt seitsme kuu jooksul ahistanud oma vennapoja Dennis Yadiel Sánchezi, ehk tegemist on homointsestiga.

https://www.marca.com/tiramillas/musica/2022/07/13/62cf30be22601d9c428b45e5.html

„Kannatanu sõnul ilmutas Ricki Martin füüsilist ja psühholoogilist agressiooni seitsme kuu kestel. Kuna kannatajaks on tema enda vennapoeg, võib Martin saada 50 aastat vanglat,“ öeldakse agentuuri portaalis avaldatud uudises.

Ricky Martin on samasoolises abielus ja „kasvatab“ 4 „surrogaatlast“, kelle võimalikule saatusele ei tahaks praegu mõeldagi…

Kohutav aeg. Eurokomisjon pöördus Eurokohtusse hagidega Poola ja Ungari vastu, sest nende riikide seadused „diskrimineerivad“ LGBT-d. Diskrimineerimine seisneb selles, et on piiratud homopropaganda kättesaadavus lastele. Oleks Ricky Martini noor sugulane õigel ajal saanud LGBT poolt välja koolitatud, ei oleks ta kittuma hakanud ja ei tekkiks tema onul nii suuri pahandusi.

Eestlastel on Ricki Martiniga seotud päris ebameeldivad mälestused ja Kroonika kirjutas 26. juunil 2012. aastal: „Kas keegi on näinud Ricky Martinit? Või Artur Abdulli, kes kadus piletirahadega?

„1999. aastal reklaamiti välja siis vägagi populaarse ja vaid MTVst nähtud latiinostaari Ricky Martini kontsert. Linnas rippusid plakatid ja tema fännid lausa tormasid 290-krooniseid pileteid ostma. Kui sellisest piletihinnast võib muusikasõber täna vaid unistada, siis kahjuks jäi helesiniseks unistuseks ka kontsert ise, mille toimumine juba sama aasta juulis suure kahtluse alla seati. Selgus, et tegu oli artisti vahendanud Londoni firma pettusega, kuid ka eestipoolne korraldaja ja kunagine positebändi Noisy Nation liige Artur Abdull ei jäänud puhtaks poisiks. Pärast suuri vangerdusi, alusetuid lubadusi ja venitamisi piletirahade tagasimaksmisega kadus mees kui vits vette veerand miljoni krooniga, jättes maha võlad ja nõutu Piletilevi, kes vaid 170 inimesele 1500st piletiraha tagasi maksta sai. “Pealtnägija” leidis ta alles 2007. aastal Moskva ooperiteatrist, kus ta Marc Arthuri nime all ilma tegi ning väitis ka siis, et hoopis teda peteti,“ kirjutas tollal Kroonika.

Tõenäoliselt vaikib meie vasakliberaalne meedia Ricky Martini intsestiskandaali maha.

Livin’ la Vida Loca!