Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Павлик жил, Павлик жив, Павлик будет жить!

14.07.2022

Морозовщина – одно из самых неприглядных явлений, и она – уже не история, а реальность для десятков миллионов россиян.

Принятые в России законы сделали жителей доносчиками и стукачами, а ура-патриотизм побуждает доносить даже на самых близких людей.

«Прошу принять меры к моей жене, выражающей антироссийские настроения, связанные с проведением спецоперации, настраивая против нашего общего ребенка», – с таким заявлением накануне вечером житель Подмосковья обратился в районное отделение полиции.

Как сообщает МК, Сергею Образцову 35 лет, он работает строителем, проживает в подмосковном посёлке вместе с женой – 30-летней Юлией и сыном, которому через месяц исполнится 7 лет. Муж Юлии просит стражей порядка принять меры в отношении его жены, которая родом из Западной Украины, где живёт её мама и другие близкие люди.

Эта страна безнадёжна.

Paljusid huvitab küsimus – kas Maris Lauri uuest valitsusest eemalejäämine ja Lea Danilson-Järgi määramine justiitsministriks tähendaks „vihakõnet“ karistavale ja „vilepuhumist“ soosivale seadusandlusele piduri tõmbamist?

 Meie fašistlikus naaberriigis on mõlemad suunad niivõrd põhjalikult seadustesse kinnistatud, et suur osa opositsioonist ja tõrksatest ajakirjanikest juba istub või on riigist põgenenud. Venemaal käiakse koputamas juba lausa kolonnidena, seda teevad veteranid ja kirjanikud, kolleegid ja naabrid, ka sugulased.

„Palun võtta vastu meetmed minu naise vastu, kes väljendab venemaavastaseid meeleolusid, mis on seotud erioperatsiooni läbiviimisega, ässitades selle vastu meie ühist last“ – sellise avaldusega pöördus eile politseisse Podmoskovjes (Moskva lähistel) elav 35-aastane ehitaja Sergei Obraztsov. Tema elab koos oma naise Julijaga, kes on 30-aastane, ja nende ühise pojaga, kes saab kuu aja pärast 7-aastaseks.

Julia on pärit Lääne-Ukrainast ja tal elab seal ema ja teised sugulased. Pavlik Morozov pole enam ajalooline stamp, see on igapäevane reaalsus. Võib-olla pääseme sellest tänu Leale?