Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Российский пенсионер SS спел про рощу соловьиную

11.04.2022

Стивен Сигал, американский актер и российский член социалистической партии «Справедливая Россия – за правду”, отпраздновал день рождения в московском ресторане «Марио» в компании Владимира Соловьева и Маргариты Симоньян, её мужа Тиграна Кеосаяна, продюсера Виктора Дробыша, актёра Алексея Чадова, дипломата Олега Фирера и прочих хороших русских людей.

Сигал обратился к гостям с коротким спичем: “Мы вместе. И в тяжёлые времена, времена сытые и во времена голодные”, – так перевёл тост юбиляра Владимир Соловьёв. Все гости с голодными измождёнными лицами зааплодировали. Затем именинник спел гостям несколько песен и рассчитался картой Сбербанка.

Кстати, в России есть анекдот.

Стивен Сигал: «Вчера на мой счёт в сбербанке кто-то по ошибке перевёл 73 доллара!

                          «Это не ошибка, это пенсия…»

Steven Seagal on koos oma sõpradega näljaajad üle elanud

Kui mõni päev tagasi mõistis Venemaa kodanik Gérard Xavier Marcel Depardieu otsustavalt hukka Putini agressiooni Ukraina vastu, hakkasid vene rahvasaadikud ja muu sealne fašiseerunud elanikkond nõudma prantsuse näitleja passi ja kinnisvara konfiskeerimist ja muudki kättemaksu, kuid ise igaks juhuks kallale ei kippunud. Meie UU lugejad aga tundsid huvi – mida arvab asjast teine putinoidne märulilemmik Steven Frederic Seagal?

Vastus tuli kiiresti: väljendusrikka näo ja pähklisuuruse ajuga Steven Seagal sõitis oma 70. sünnipäeva tähistama Moskvasse, kus pidutses restoranis „Mario“. Tõlgina ja õhtujuhina esines seal infonats Vladimir Solovjov, kelle saateid nimetatakse tihtipeale „ööbiku guaanoks“, talle sekundeeris keedetud kopra võrratut maitset reklaaminud Russia Today peatoimetaja Margarita Simonjan koos veel ühe Kremli telekanalite mürgimao Tigran Keosajaniga. Kõik kolm on Euroliidu sanktsioonialused ehk tsiviliseeritud maailmas ebasoovitavad isikud.

Putini ja Kadõrovi taskukulturist Steven Seagal on kuulus oma väljendusrikka näoilme ja võimsa IQ poolest, Eestis talle vastet naljalt ei leia, ehk Peeter Oja võiks talle selles osas konkurentsi pakkuda.

Seagal on sotsialistliku partei „Õiglane Venemaa – tõe eest!“ liige ehk meie sotside suurem vend. Oma juubelil pöördus ta sinna kogunenud paadunud putinlaste poole südamliku lühikõnega: „Me oleme koos. Nii rasketel aegadel, külluse ajal kui ka näljaajal!“ Sellise skorbuudist pundunud näoga nälgijaid nagu tol õhtul „Marios“ pole maailm veel näinud, aga Venemaal on Seagalil tõesti tavaks porgandit närida… Ta laulis külalistele mõne laulu ja arve maksis „Sberbanki“ kaardiga…

Venemaal ikka räägitakse anekdoote naljakatest inimestest. Venelased kirjutavad Seagali nime nagu „Сигал“, eesti keeles kõlab see nagu „siga“, aga mis siis nüüd teha. Eestlastelgi on olemas selline perekonnanimi nagu Huik…

Steven Seagal registreeris ennast eraettevõtjana Moskva oblasti Elektrostali linnas. Põhialaks professionaalne ja teaduslik tegevus. Ja veel valetatakse, et Venemaale ei taha tulla teadlased!

Muide, ka Ramzan Kadõrov on Venemaal ametlikult akadeemik.

Steven Seagal: „Eile kandis keegi minu Sberbanki arvele ekslikult 73 dollarit!“

                         „Ei, see pole eksitus, see on pension.“

Piki Moskva oblasti elektrirongi liini vagunit kõnnib tõsise näoga Steven Seagal. Reisijad hakkavad igaks juhuks akendest välja hüppama…

See, et Steven Seagalit ei lubatud aastaid tagasi Haapsalu bluusifestivalile, on tõend eestlaste prohvetlikkusest. Mees on muidugi pika vihaga, aga õnneks juba 70 aastat vana.

Ivan Makarov