Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Маразм крепчал, деревья гнулись…

26.10.2021

Глава Следственного комитета РФ Александр Бастрыкин поручил проверить слова рэп-исполнителя Моргенштерна о Дне Победы.

Музыкант заметил, что не понимает миллионных трат на этот праздник. На него сильно обиделись ветераны, он извинился и теперь обязан явиться к следователям и дать показания, сказал «Эху Москвы» его адвокат Сергей Жорин.

Движение «Ветераны России» сегодня потребовало от СК и Генпрокуратуры проверить Моргеншьерна на экстремизм и реабилитацию нацизма!!! Председательствующией ветеран Ильдар Реджепов заявил, что, невзирая на извинения музыканта, его организация не будет отзывать своё обращение к правоохранительным органам.

Глава движения «Ветераны России» также сказал, что настаивает на блокировке YouTube-канала телеведущей Ксении Собчак, в интервью которой Моргенштерн высказался о празднике.

Peaaegu nagu Eestis Tõnis Mäega: Venemaa juurdluskomitee ülem Aleksandr Bastrõkin isiklikult käskis kontrollida kuulsa räppari Morgensterni sõnu võidupäeva kohta. Muusik ütles, et ei saa aru, miks 9. mai tähistamisele raisatakse miljoneid. Sõjaveteranid solvusid väga ja nüüd peab Morgenstern ilmuma uurijate juurde tunnistusi andma, teatab tema advokaat Sergei Žorin. Liikumine „Venemaa veteranid“ nõudis täna peaprokuratuurilt ja juurdluskomiteelt kontrollida muusikut natsismi rehabiliteerimise ja ekstremismi õhutamise asjus!!! Veteranide esimees Ildar Redžepov teatas, et vaatamata sellele, et muusik vabandas, ei hakka nad oma avaldust juurdluskomiteest tagasi kutsuma. „Venemaa veteranide“ pealik ütles, et nõuab ka telesaatejuhi Ksenija Sobtšaki youtube kanali sulgemist, sest selle eetris Morgenstern ütleski, et ei saa aru, miks pidustustele kulutatakse nii palju raha. Et see on nüüd siis natsism.

Nende vanadusnõtrus on piiritu ja inimkonnale ohtlik.