Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Русским с угрюмыми рожами вход воспрещён

19.10.2021

В избирательных участках по всей Эстонии были расклеены плакаты с предупреждением на трёх языках. На эстонском и английском сообщалось, что находящимся в самоизоляции лицам вход в помещение для голосования воспрещён. На русском вход возбранялся «замкнутым лицам».

Судя по этому, фейс-контроль разворачивал русскоязычных с хмурыми неприятными лицами.

Центристской партии в Таллинне следует оспорить результаты выборов. Туда вот и пропали два мандата, которых не хватило для привычного монопольного центристского счастья в столице.

Kinniste nägudega venelastel sisenemine hääletamisruumi keelatud

Artur Viks saatis foto ja kirja, kus teatab järgmist: „Igal pool üle Eesti: Tallinn, Narva, Otepää, Karksi-Nuia, ja ma usun, et ka kõikides teistes valimisjaoskondades on üles pandud plakatid, kus on vene keeles kirjas, et valimistele ei tohi tulla enesesse tõmbunud ja kinnised inimesed: “…замкнутым лицам не разрешается входить на избирательный участок”. Замкнутые лица tähendab vene keeles „enesesse tõmbunud või kinnine isik või siis nägu.“ Nüüd tekkib küsimus, miks ei lubata kinniseid ja enesesse tõmbunuid vene keelt kõnelevaid inimesi valimistele?“

Plakati järgi otsustades näidati hääletama tulnud ebameeldivalt mornide nägudega venelastele kohe ust. Seega võiksid keskerakondlased valimistulemusi vaidlustada, sest sinna nahka läksid ilmselt need kaks Tallinna mandaati, millest jäi puudu mitmekümneaastase keskerakondliku monopoolse õnne jätkumiseks EV pealinnas.