Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Зоопарк в Белгороде предложил посетителям в День всех влюбленных «скормить свои бывших ящерицам и змеям»

13.02.2022

Желающие могут назвать таракана, мышь или овощ именами бывших возлюбленных и отдать их на корм животным. Цена услуги – 100 рублей, сообщается на сайте зоопарка.

«В День всех влюбленных проводится огромное количество акций, но мы решили отойти от традиционных подходов в этом направлении. Чем заняться в это день людям, которые ещё не залечили раны после болезненного расставания? В этот день им всё вокруг напоминает о бывших и приводит к слезам и неприятным воспоминаниям. Мы надеемся, что у нас, с помощью участия в нашей необычной акции люди, смогут выплеснуть эмоции и почувствовать себя лучше», — рассказал Денис Савельев, гендиректор «Белгородского зоопарка».

Helir-Valdor Seeder valentiinipäeval Tallinna loomaaias: kas Isamaa eks Eerik-Niiles Kross võiks olla brüsseli kapsas? 

Belgorodi loomaaed pakub valentinipäevaks uue teenuse: „Söötke oma eksid sisalikele ja madudele!“

Kõik sealsed soovijad võivad homme nimetada prussaka, hiire või mõne juurvilja oma endise kallima nimega ja sööta sisse loomaaia asukatele. Teenus maksab 100 rubla ja selline teade on ilmunud loomaaia internetileheküljel.

„Kõigi armunute päeval viiakse läbi tohutult palju igasuguseid aktsioone, kuid meie otsustasime vältida seekord traditsioonilisi lahendusi. Millega tegeleda sel päeval inimestel, kes pole veel ravitsenud oma valusast lahkuminekust saadud haavu? Sel päeval kõik ümberringi meenutab nendele koos nüüdsete eksidega veedetud aega, tulevad ebameeldivad mälestused ja voolavad pisarad. Me loodame, et meil saavad inimesed selle ebatavalise aktsiooni abil paisata välja emotsioonid ja parandada enesetunnet,“ ütles Belgorodi loomaaia peadirektor Deniss Saveljev.

Eestlastel on jälle mida õppida. Meie uriinikollaste kroonikate ja buduaaride igapäevakangelased, kel on üle päeva kassipulmad, võiksid toita Tallinna loomaaia elukaid valentinipäevast valentinipäevani. Jüri Ratas võiks leevendada keskerakonna eksi Raimond Kaljulaidi poolt tekitatud valu, püüda lahes kinni millimallika ja nimetada Raimondiks, aga kes seda asja sööma hakkaks? Ja kui näiteks Erki Savisaar on ka kellegi eks ja tema eks tahaks vabaneda valusatest mälestustest, tuleks tal osta Balti jaama turult üks haug, ristida see Erkiks ja sööta hülgele sisse.

Aga mida ütleksid selle peale meie mürkrohelised? Selles on küsimus.

Ivan Makarov