Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

«Первый канал», в Эстонии не запрещённый, сам устроил себе обрезание

25.02.2022

Первый канал отменил сегодняшний выпуск шоу «Вечерний Ургант»

Ранее ведущие передачи Иван Ургант и Александр Гудков публично высказались против войны с Украиной.

Руководство Первого канала может расторгнуть контракт с телеведущим Иваном Ургантом. В ответ на решение президента Путина напасть на Украину звезда российского шоу-бизнеса опубликовал запись: «Страх и боль. НЕТ ВОЙНЕ». Ужасное предательство родины. Да как можно протестовать против убийства людей, да ещё украинцев? Украинцев поддержали также Ксения СобчакМаксим Галкин, Лия Ахеджакова и другие звёзды.

«Первый канал» объяснил отсутствие передачи «Вечерний Ургант» в эфире «важными общественно-политическими событиями». Об этом Forbes сообщила Лариса Крымова, директор дирекции общественных связей и интернет-вещания канала.

Kremli kanal lõikab end täna ise ümber. Vabatahtlikult

Venemaa Pervõi kanal ei olnud nende Kremli telekanalite nimekirjas, mille kohta Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) tegi sideettevõtetele ettekirjutuse lõpetada taasedastamine Eesti territooriumil. Seepärast kui keegi tahtis vaadata täna õhtul populaarse teleshow „Vetšerni Urgant“ järjekordset saadet ja ei näe seda, siis teadku, et selle ärajätmisel pole meie TTJA-l mitte mingit pistmist.

Pervõi kanal ise tühistas tänase Urganti saate, kuna saatejuhid Ivan Urgant ja Aleksandr Gudkov astusid avalikult Ukraina ründamise vastu.

Pervõi kanali juhtkond võib kogunisti tühistada kontrakti Ivan Urgantiga, mida nõudis teiste hulgas poliitik ja ametiühingutegelane Sergei Vostretsov, kes ka enne sõja puhkemist on soovinud saate sundlõpetamist, kuna telekanal annab tema arvates liiga vähe aega teadusele ja töölisklassile, ja liiga palju – miljonäridele ja meelelahutusstaaridele. Vostretsovi toetas ka riigiduuma kurikuulus õigeusufanaatik ja šovinist punahabe Vitali Milonov, kes on selles rollis edukalt asendamas haigestunud Vladimir Žirinovskit. Milonov nimetas kõiki Ukraina sõja vastu astuvaid Venemaa kultuuritegelasi „viiendaks kolonniks“ ja nõudis nende ilmajätmist saadud aunimetustest ja regaalidest.

Pervõi kanali pressisekretär, ühiskondlike sidemete ja internetiülekannete direktsiooni direktor Larissa Krõmova teatas äsja Forbsile, et „Õhtuse Urganti“ puudumine eetrist on tingitud „tähtsatest ühiskondlik-poliitilistest sündmustest“.

Urganti „süütegu“ seisneb selles, et ta avaldas internetis sõnad „Hirm ja valu. EI SÕJALE“.

Ivan Makarov