Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Не брат ты мне, муж мой…

06.09.2021

В Великобритании врачи не справляются с количеством детей с генетическими отклонениями. Очень часто они появляются в семьях выходцев из Пакистана из-за обычая народа искать себе мужа или жену среди родственников, сообщает сегодня НТВ.

Пакистанцы часто женятся на своих двоюродных сёстрах и у их общих детей риск врождённых генетических заболеваний вдвое выше, чем у детей, чьи родители не приходятся друг другу кровными родственниками.

Среди стран, в которых такие браки наиболее распространены, первое место занимает Пакистан. А самая большая в Европе пакистанская община находится в Великобритании – более миллиона человек. Это – страна в стране и город в городе.
Браки между родственниками там заключаются главным образом из экономических соображений, чтобы приданое и прочее добро оставалось в семье.

Менеджер центра социальной помощи «Ashiana» Шабана Куреши говорит: «Мы-то знаем, что браки между близкими родственниками могут вести к генетическим заболеваниям детей, но далеко не все в пакистанском сообществе это понимают, потому что им негде об этом прочитать на понятном для них языке».

Консервативная британская пресса пишет о большом давлении на местную систему здравоохранения со стороны мигрантов с их обычаями.

Kokkuvõte: Suurbitannia arstid ei tule enam toime geneetiliste defektidega laste suure hulgaga, teatas täna NTV. Enamasti sünnivad sellised lapsed Pakistanist tulnud immigrantide peredes, sest sel rahval on kombeks otsida abikaasat lähisugulaste seast. Nagu on Eesti liberaalvõimude poolt korduvalt rõhutatud, kõige tähtsam on armastus, seega kui meil seadustatakse homoabielud, siis järgmisena seadustatakse juba ka intsestabielud, kasvõi sallivusest immigrantide ja nende kommete suhtes. Seda enam et riikides, kus intsestabielud on tavapärane nähtus, elab kokku üle ühe miljardi inimese ja neid kindlasti jagub ka siiakanti, kui muidugi praegune koalitsioon ei lagune. Erinevus rikastab, aga ühepoolselt: Euroopasse kolinud immigrandid ei luba euroopalikel väärtustel ennast rikastada, v.a. toetused ja naised, ja paljud pakistanlased ei lase oma peresidki teiste oma kaasmaalaste sugupuudega rikastada. Pakistanlaste mehed abielluvad sageli oma tädi- ja onutütardega ning nende ühistel lastel on tihtipeale geneetilisi probleeme.

Pakistan on intsestabielude poolest maailmas esikohal ja kõige suurem pakistanlaste kogukond elab justnimelt Suurbritannias – üle miljoni inimese, kusjuures nad on Ühendkuningriigis „linn linnas ja riik riigis“. Abiellutakse lähisugulastega põhiliselt selleks, et kaasavara ja muud materiaalsed väärtused jääksid peresse.

Sotsiaalabi keskuse Ashiana mänedžer Shabana Kureshi selgitab: „Meie küll teame, et lähisugulaste abielus sündinud lapsed põevad tihti geneetilisi haigusi, kuid paljud pakistanlaste kogukonna liikmed seda ei tea, kuna nad ei saa sellest mitte kusagil lugeda nende jaoks arusaadavas keeles.“

Briti konservatiivne meedia kirjutab tohutust survest kohalikule tervishoiu süsteemile oma ürgsetest kommetest kinni hoidvate migrantide poolt.